Autofix Car Imports

Waarom Autofix Car Imports voordelig is?: Omdat wij een import service aanbieden en geen verkopende partij zijn, zoals vele import bedrijven! Hebben wij om deze simpele reden geen Fee of Marge op de gemaakte kosten zoals: aankoopsbedrag; Transport/verscheping; verzekering; In tegenstelling tot andere Importeurs vragen wij dus alleen Handelingskosten van € 1.000,- exclusief BTW voor onze complete import service. Wij kunnen natuurlijk ook het kenteken proces voor u verzorgen, Aangezien wij beschikken over een eigen werkplaats kunnen wij dit voor u geheel verzorgen.

Gelderland , , ,

Related Listing

U kunt geen commentaar geven

Mail een vriend

Send Inquiry

Impressum

AutoImport.nl
Postbus 240
9670 AE Winschoten

Fax: 0031597-433740

W: autoimport.nl
E: info@autoimport.nl

Over AutoImport.nl

AutoImport.nl is een onafhankelijke website met als doelstelling de consument op een zo goed mogelijke manier te informeren met betrekking tot BPM, Belastingen en algemene zaken die komen kijken het het importeren van een auto vanuit het Buitenland

Officieel partner van