Ria Bijvelds. Auto Import Services

Waarom een auto importeren, wat is het voordeel?

Wees slimmer dan de rest wanneer u op zoek gaat naar een (jong) gebruikte auto en bespaar duizenden euro’s door een auto te importeren vanuit Duitsland, België, Frankrijk, Italië of een ander land binnen Europa. Het is namelijk zo dat wanneer u de auto in Nederland invoert, u een staffelkorting krijgt op de BPM geldend vanaf de eerste toelating van de auto. Daarbij is het zo dat de concurrentie in het buitenland vaak zo groot is op de gebruikte automarkt, dat de verkoopprijzen algemeen veel lager zijn dan in Nederland. Met deze twee feiten bent u gegarandeerd duizenden euro’s goedkoper uit, zonder dat u er iets voor hoeft te doen.

Importeren vanuit een ander Europees land was nog nooit zo populair. Aarzel niet en informeer vrijblijvend naar prijzen.

Noord-Brabant , , ,

Related Listing

U kunt geen commentaar geven

Mail een vriend

Send Inquiry

Impressum

AutoImport.nl
Postbus 240
9670 AE Winschoten

Fax: 0031597-433740

W: autoimport.nl
E: info@autoimport.nl

Over AutoImport.nl

AutoImport.nl is een onafhankelijke website met als doelstelling de consument op een zo goed mogelijke manier te informeren met betrekking tot BPM, Belastingen en algemene zaken die komen kijken het het importeren van een auto vanuit het Buitenland

Officieel partner van