USA Car Import

Uw groothandels inkooppartner in Amerika

  • USA CAR IMPORT biedt ook professionals hoge kortingen op nieuwe en jong gebruikte auto’s.
  • Het is onverstandig om auto’s in Amerika te kopen als u de Amerikaanse markt niet kent. Wij kennen de betrouwbare leveranciers en weten precies wanneer een auto en prijs in orde zijn. U bent veel goedkoper uit via ons.
  • HOGE KORTINGEN op nieuwe voor Ford en General Motors producten ( Chevrolet, Buick, Cadillac en GMC). Fabrieksbestellingen en uit US voorraad. Dit betekent dat wij u veel auto’s kunnen aanbieden rond de inkoop prijs van de dealer in de VS, of nog daaronder.

  • Voor andere merken bieden wij ook scherpe prijzen.

  • Precies hierom schakelen steeds meer autobedrijven ons als vaste inkooppartner in.

Noord-Holland , , ,

Related Listing

U kunt geen commentaar geven

Mail een vriend

Send Inquiry

Impressum

AutoImport.nl
Postbus 240
9670 AE Winschoten

Fax: 0031597-433740

W: autoimport.nl
E: info@autoimport.nl

Over AutoImport.nl

AutoImport.nl is een onafhankelijke website met als doelstelling de consument op een zo goed mogelijke manier te informeren met betrekking tot BPM, Belastingen en algemene zaken die komen kijken het het importeren van een auto vanuit het Buitenland

Officieel partner van