Zorgeloos Importeren.nl

10 jaar ervaring met import van auto’s uit Duitsland

Er zijn veel import service bedrijven: Waarom toch kiezen voor zorgeloos importeren met 6 of 12 maanden garantie via Auto-import Advies?

Auto-import Advies heeft meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van import. Wij geven duidelijk en eerlijk advies over de keuze die u wilt of gaat maken. Wij verzorgen alleen de zogenaamde full service import. Dat wil zeggen dat wij vanaf de aankoop van uw voertuig tot aan het kenteken alles verzorgen inclusief 6 of 12 maanden garantie . U heeft dus nergens meer omkijken naar. Tevens zorgen wij ervoor dat de BPM die u betaalt zo laag mogelijk is. Er bestaat bij ons de mogelijkheid om slechts 50% aan te betalen

Overijssel , , ,

Related Listing

U kunt geen commentaar geven

Mail een vriend

Send Inquiry

Impressum

AutoImport.nl
Postbus 240
9670 AE Winschoten

Fax: 0031597-433740

W: autoimport.nl
E: info@autoimport.nl

Over AutoImport.nl

AutoImport.nl is een onafhankelijke website met als doelstelling de consument op een zo goed mogelijke manier te informeren met betrekking tot BPM, Belastingen en algemene zaken die komen kijken het het importeren van een auto vanuit het Buitenland

Officieel partner van