Import Expert

Import Expert uw partner voor het importeren van uw droomauto! Bespaar aanzienlijk door ons de import van uw auto naar keuze te laten verzorgen. U kunt zelf op zoek of via de “import expert bemiddeling”.

Als u via het internet een auto in het buitenland heeft gevonden of een selectie heeft gemaakt van een aantal geschikte auto’s is het verstandig om de auto(’s) te gaan bekijken en eventueel proef te rijden. Wanneer u een auto in het buitenland heeft gekocht moet er nog veel gebeuren voordat u met uw droomauto de Nederlandse wegen op kan. Van het transport en de keuring voor het Nederlands kenteken tot het betalen van de nodige belastingen. Bij dit traject is veel werk gemoeid, dit kost tijd en vraagt kennis. Import Expert neemt dit voor u uit handen! En indien gewenst een deel van dit traject.

Waarom moet u nu juist voor de Import Expert kiezen? Om uw keuze iets eenvoudiger te maken proberen wij u zo goed mogelijk te informeren over onze diensten. Kijkt u gerust rond op onze website. U kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte aanvragen.

Utrecht , ,

Related Listing

U kunt geen commentaar geven

Mail een vriend

Send Inquiry

Impressum

AutoImport.nl
Postbus 240
9670 AE Winschoten

Fax: 0031597-433740

W: autoimport.nl
E: info@autoimport.nl

Over AutoImport.nl

AutoImport.nl is een onafhankelijke website met als doelstelling de consument op een zo goed mogelijke manier te informeren met betrekking tot BPM, Belastingen en algemene zaken die komen kijken het het importeren van een auto vanuit het Buitenland

Officieel partner van